Harjoittelu: IT-tukihenkilö Hotel Vip Club International Oy

Kuvaus: Hotel Vip Club International Oy:ssa on avoinna harjoittelupaikka IT-tukihenkilön toimessa tietojenkäsittelyn opiskelijalle. Työyhteisömme on rento ja kannustava, ja hyvä työilmapiiri on meille tärkeää. Siksi etsimme joukkoomme positiivista, innokasta ja erinomaisella asenteella toimivaa IT-tukihenkilöä. Toimistomme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa.

IT-tukihenkilön päätehtäviin kuuluvat monipuoliset tietotekniikan ylläpidon tehtävät sekä verkkoyhteyksien toimimisesta huolehtinen ja nettisivujen päivittäminen.
Motivoituneilla ja hyvällä asenteella työnsä suorittaneilla harjoittelijoilla on erinomainen mahdollisuus työllistyä harjoittelun päätteeksi vakituiseen työsuhteeseen.

Aikataulu: Harjoittelu alkaisi mahdollisimman pian ja suoritettaisiin toimistollamme Tampereen keskustassa.

 Palkkio:  Harjoittelu on palkaton, mutta tarjoamme harjoittelijoille päivittäisen lounasseteliedun sekä kahvia ja teetä tauoilla.

Yhteys: Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan sähköisesti mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.2.2014 mennessä, osoitteeseen tuomas.tyrkko@hotelvipclub.com. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti saapumisjärjestyksessä.

Tuomas Tyrkkö
Project Manager,
International Projects

Hotel Vip Club International Oy
*******************************
Tuomiokirkonkatu 36 A
FI-33100 Tampere, Finland
GSM +358 40 741 6606
puh. 020-7568 606

fax.  020-7568 609
*******************************
tuomas.tyrkko@hotelvipclub.com
www.hotelvipclub.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media