Kesätöitä: Ohjelmistosuunnittelija – Bitwise Oy

Etsimme nuoria ja innokkaita kisällejä

Bitwise etsii kymmentä innokasta tietotekniikan opiskelijaa kasvamaan kisälleistä ohjelmistosuunnittelun ammattilaisiksi kesällä 2014. Innokkaimmat voivat aloittaa leireilyn jo kevään aikana, opintojen ohessa.

Voit olla opintojesi alkuvaiheessa, mutta olet puuhannut tietokoneiden parissa jo pidemmän aikaa. Sinulta voi puuttua alan työkokemus, mutta intoa uuden oppimiseen löytyy sitäkin enemmän. Olet todella kiinnostunut tietotekniikasta ja se näkyy myös arvosanoissasi. Haluat tehdä asiat hyvin, vaikka kukaan ei olisikaan selän takana valvomassa.

 

Lisätiedot: http://www.bitwise.fi/rekry/bootcamp/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2019 Todo

Powered by WordPress and Apply Media