(Myyty) KESÄTÖITÄ: Devari tai Graafikko tai sitten ihan jotain muuta – KASKI STUDIOS

Uunituore pelialan startup Tampereelta hakee kesäksi näytönhaluja puhkuvaa opiskelijaintoa osallistumaan omien taitojen ja amibitioiden pohjalta toistaiseksi vielä tuntemattomiin projekti äXsiin. Tärkeintä meille on, että juuri Sinä pääset toteuttamaan sitä missä olet jo paras tai missä haluat tulla parhaaksi – mekin teemme sitä täällä par’aikaa. Mikäli olet vailla kesätöitä ja sormet syyhyävät päästä peliprojekteihin käsiksi, ole hyvä ja lähetä epävirallisista epävirallisin hakemus siitä mitä osaat tai mitä haluaisit osata osoitteeseen gamemaster@kaskistudios.fi. Otamme Sinuun yhteyttä katsoaksemme kohtaako tarpeemme ja halusi mitä hedelmällisimmin tuloksin.

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media