Floworks brändiprojekti

Etsimme opiskelijoista koostuvaa asiantutijatiimiä projektiin, jonka tarkoituksena on luoda ja kehittää brändi-imago TAMK Floworksille sekä Floworks Living Lab:ille.

TAMK Floworks Living Lab on oppimisympäristö, jossa oppilaat ja henkilökunnan jäsenet työskentelevät yhdessä projektien parissa. Projektien tarkoituksena on toimivien oppimis- ja opettamistekniikoiden kehittäminen ja hyödyntäminen korkeakouluympäristössä.

 

Etsimme opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneet:

– Nettisivujen ulkoasun ja sisällön suunnittelusta (floworks.tamk.fi-sivuston uudelleen suunnittelu)

– Palvelun suunnittelusta ja-tuottamisesta

– Graafisesta suunnittelusta (jo olemassaolevan brändi-imagon uudelleen suunnittelu)

– Markkinointiviestinnästä

– Projektinhallinnasta ja –johtamisesta

 

Projektin kesto on ajalla helmikuu-huhtikuu 2015. Osallistuneille opiskelijoille on tarjolla opintopisteitä työskentelytunneista riippuen. Valmennuksesta vastaa Floworks ja valikoituneet TAMK:in henkilökunnan jäsenet. Projektiin osallistuvilta oppilailta odotetaan projektiin osallistumisessa vähintään 10h/viikko ja kykyä suunnitella toimintaansa yhdessä muun projektitiimin kanssa.

 

Jos mikään ylläolevista asioista vaikutti kiinnostavalta, ota pikimmiten yhteyttä vapaan hakemuksen muodossa projektivalmentaja Timo Nevalaiseen (timo.nevalainen@tamk.fi) (otsikoksi ”Floworks Brand”). Ilmoittautumisaika päättyy 28.1.

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media