Projekti: Multisense

Tavoitteena suunnittella ja toteuttaa yhden tai useamman liikuntapelin valopelilaitteistolle. Laitteistossa on siis runko, 4 alavaloa, 1 robottivalopää, kaiutin, tietokone ja tabletti kauko-ohjaukseen. Valopeli on tarkoitettu liikunnallisiin pelihetkiin lapsille ja aikuisille. Pelien puheet hoidetaan synteesin avulla ja kaikkia valoja voidaan ohjata erikseen. Kuvia laitteistosta löytyy osoitteesta www.multisense.fi ja pieni tekninen video http://youtu.be/0bn9PzEec2A .

Tarvitsisimme laitteistolle liikunnallisia pelejä. Pelit voivat olla joko tarinallisia pelejä, pallon hallintaa ja yms tekniikkaa harjoittavia harjoitteita tai jotain ihan muuta. Haluamme innovatiivisia ideoita hyödyntää valopeliä. Pelien kohdeyleisönä voi olla aikuiset tai lapset.

Pelien koodaus tapahtuu XML ja JSON pohjaisilla merkintäkielillä. Lisäksi HTML ja pienessä määrin JavaScript voivat olla relevantteja. Pelin taustalla on Python koodi, mutta siihen ei tarvitse koskea ellei erikseen sovita siihen liittyviä tehtäviä. Pythonia tosin voi olla pieniä pätkiä skripteinä itse pelissäkin. Koodin osuus on helppo ja nopeasti opittavissa. Pääpaino projektissa on pelin suunnittelussa, eli tarinan, valojen ja tehtävien ideoimisessa ja toteuttamisessa.

Ryhmä voi halutessaaan työskennellä toimitiloissamme Tampereen keskustassa, jossa meillä on valopelilaitteisto kehitystä varten.

Vastaamme mielellämme esiin tuleviin kysymyksiin.

Ystävällisin terveisin

Sanna Kangas, Multisense Oy

kangas@multisense.fi

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media