Ideakilpailu

suomifi_banneri_740x420-07

Opiskelija, jäikö kesätyö saamatta? Tienaa 15000 euroa hyvällä idealla!

Kerää kiva porukka tai ideoi yksin ja suunnittele innovatiivinen tapa visualisoida kansalaisen rekisteritietoja.  Kaikki minusta –kilpailu hakee innostavaa ja selkeää tapaa esittää kansalaisiin, myös juuri sinuun, liittyvää dataa uudistuvassa Suomi.fi-verkkopalvelussaan. Idea voi olla mitä vain maan ja taivaan väliltä, kunhan se toimii internetselaimella ja on työryhmämme toteutettavissa enintään kolmen viikon työpanoksella.

Kilpailuehdotuksista tuomaristo valitsee jatkoon enintään kolme, jotka toteutetaan työryhmämme toimesta. Kolme toteutettua ehdotusta viedään tammikuussa 2016 koko kansan pariin testikiertueelle, jonka aikana kaikilla suomalaisilla on mahdollisuus äänestää suosikkiaan. Kiertueelle valitut kolme osallistujaa saavat kukin 7000 euroa palkintorahaa ja äänestysvoittaja vielä 8000 euroa lisää kilpailun päättyessä. Voittajalle tai voittajaryhmälle napsahtaa siis 15000 euroa palkinnoksi!

Kilpailutyöt tulee jättää arvioitavaksi 31.8.2015 klo 16.00 mennessä.

Lue tarkemmin kilpailusta ja jätä osallistumisesi osoitteessa kaikkiminusta.suomi.fi ja ole mukana luomassa uutta, digitaalista Suomea!

 

Student, didn’t score a summer job? Earn 15000 euros with a good idea!

Gather a group or brainstorm by yourself and design a new innovative way to visualize the citizen register data. All about me –competition is looking for an exciting and articulate way to visualize the data related to the citizens, also you, in their upcoming, renewed Suomi.fi online service. The idea can be just about anything as long as it works on an internet browser and is possible to be realized by our development team in the maximum of three weeks. 

From the submissions our jury will pick the maximum of three ideas, which will be carried out by our development team. The executed ideas are taken on the road around Finland in January 2016 for the public to test out and vote for their favourite. The three competition entries chosen for development will each receive a prize of 7000 euros and the one entry that wins the final vote, will receive an additional 8000 euros once the competition ends. That means that the winner or the winning group will get a total of 15000 euros!

 

The competition entries must be returned for evaluation by 31st August 2015 at 16.00.

Read more about the competition and submit your work at allaboutme.suomi.fi and join us to create new, digital Finland!

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media