Web- sovellusprojektiin haussa koodaaja/ designer

Web- sovellusprojektiin koodaaja/ designer
Tikolainen! Floworks Living Lab etsii web- koodaajaa/ designeria mobiili- ja web-applikaation kehitystiimiin. Kyseessä on terveydenhoitoalan opiskelijoille kehitetty sovellus työharjoittelun seurantaan ja tarkoituksena on muodostaa 3-4 hengen tiimi, joka jatkaa kehitystä.
Kehitysympäristönä toimii Meteor (http://meteor.com) , joka on avoimen lähdekoodin javascript web- sovelluskehys. Projekti tarjoaa erittäin upean mahdollisuuden oppia uusinta web- teknologiaa. Työ sopii erinomaisesti web- koodauksesta ja suunnittelusta kiinnostuneille kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijoille sekä webpalvelu- suuntautumisen valinneille toisen vuoden opiskelijoille.
Työ on mahdollista suorittaa projektiopintoina, jolloin opintopisteet kertyvät työmäärän mukaan. Lisäksi projekti on erittäin sopiva myös opinnäytetyön aiheeksi.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti pian yhteyttä!
Jussi Hannunen, TAMK / Floworks Living Lab, jussi.hannunen@tamk.fi
Tiia Heinilä, TAMK / Tiko, tiia.heinila@cs.tamk.fi

 

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media