Harjoittelu – TeacherGaming LLC

Harjoittelupaikka Suomen kovimmassa ja omalaatuisimmassa koulutusvienti-startupissa

TeacherGaming LLC on tamperelais-newyorkilainen ’pikkufirma’, jonka Tampereen pääkonttorilla istuu yhdeksän toinen toistaan osaavampaa ja mukavampaa tyyppiä. TG:n liiketoiminnan ydin on viihdepelien, kuten Minecraft ja Kerbal Space Program, ’uudelleenpaketointi’ opetuskäyttöön. Tällä hetkellä TG palvelee noin 8000 koulun verkostoa, joka kasvaa lähes 500:lla koululla kuukaudessa. TG:n toimintamalli on, että jos tarpeaksi iso osa porukasta innostuu uudesta ideasta, se tehdään. 

Firmassamme on tarjoilla harjoittelupaikka mobiili/unity -kehittäjälle ihka uuden projektin parissa.  

Jos sinua kiinnostaa tutustua ketterän pienen yrityksen arkeen 40:stä maasta tulevien asiakkaiden kanssa osallistuen mitä eriskummallisimpii projekteihin vauhtiin päästyäsi, tervetuloa kokeilemaan siipiäisi meille harjoittelun kautta. Työ tulee keskittymään mobiilisovelluksen kehittämiseeni, mutta pienessä yrityksessä pääsee aitiopaikalta näkemään kaiken firman tekemisen ja aikataulun salliessa osallistumaan joustavasti myös muihin askareisiin.

Sujuva Englannin kielen taito on välttämätön ja kaikista muista kielistä on hyötyä. 

Kokemuksen perusteella harjoittelusta voidaan neuvotella myö maksettavaksi korvaus ja tekemään pääsee heti. 

Mikäli paikka kuulostaa sopivalta sinulle, laita mailia: santeri@teachergaming.com. Runsaan matkustelun takia soittaminen voi koitua hankalaksi, mutta tässä numerokin +358 44 5677 449.

Lisätietoja firmasta: teachergaming.com.

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media