Harjoittelu: Projektityöntekijä

2 työharjoittelijapaikkaa Surunauha ry:ssä

TAUSTAA
Surunauha ry on itsemurhan tehneiden läheisten vertaistukijärjestö. Toiminta on valtakunnallista sekä poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Järjestöön kuuluu yli 700 jäsentä, joista n. 40 toimii vapaaehtoisena vertaistukijana. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Helsingissä ja toimistolla työskentelee kaksi kokoaikaista työntekijää. Heidän tehtävänkuviinsa kuuluu mm. valtakunnallisen vapaaehtoistoiminnan koordinoiminen. Toiminnan rahoituksen mahdollistaa Raha-automaattiyhdistys.
Surunauhassa toteutetaan vuoden 2016 aikana Surunauha mobiiliin! -niminen hanke. Hankkeen tarkoituksena on testata, markkinoida ja kehittää uutta mobiilisovellusta sekä hankkia sovelluksen ja lisääntyneen tiedottamisen myötä uusia jäseniä ja toimintaan osallistujia, etenkin nuoria. Mobiilisovelluksen ovat tehneet syksyn 2015 aikana Tampereen ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn opiskelijat.

HAEMME KAHTA TYÖHARJOITTELIJAA
Haemme projektikaudelle 2016 kahta työharjoittelijaa. Kumpikin harjoittelujakso on pituudeltaan max. 5 kuukautta. Kestosta ja aloituksesta voidaan neuvotella, toisen harjoittelijan olisi hyvä aloittaa mahdollisimman pian, esim. helmikuun aikana. Työharjoittelijoiden tehtävänkuvaan kuuluvat mobiilisovelluksen käyttöönotto ja jatkokehittäminen sekä teknisenä tukena toimiminen. Työtehtäviä voivat olla esim. yhteydenpito työntekijöihin, mahdollisten teknisten vikatilanteiden korjaaminen, sovelluksen testaaminen ja kehittäminen. Sovelluksen lisäksi mahdollisia kehittämisalueita ovat uudistuneet nettisivut, keskustelufoorumi ja sähköinen jäsenrekisteri. Osaamisen mukaan mahdollista esim. myös visuaaliset tehtävät. Suunnitellaan yhdessä!

Työaika määritellään harjoittelijoiden kanssa joustavasti, kuitenkin normaalin toimiston arkiaukioloaikojen puitteissa. Työharjoittelu on mahdollista suorittaa hyvinkin pitkälle etänä.

Työharjoittelusta maksetaan palkkaa 650 €/kk. Mahdolliset matkakulut Helsinkiin korvaa yhdistys.

Tarjoamme mukavan ja rennon työympäristön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa yhdistysympäristössä. Räätälöidään yhdessä harjoittelusta sinulle ja meille sopiva kokonaisuus. Aiheesta on myös mahdollisuus tehdä opinnäytetyö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2016 mennessä osoitteeseen toimisto@surunauha.net.

Lisätiedot: Viivi Suihkonen, toiminnanjohtaja: p. 040 545 8954 / toimisto@surunauha.net
arkisin klo 9-16

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media