(Myyty) Kesätyö: Demola

Demola tarjoaa kesätyön kymmenille innovaattoreille

 Demolan kesätyöhaku on auki. Haluatko päästä näyttämään kyntesi oikeiden yrityshaasteiden parissa ja oppia innovoimaan? Keräämme yhteen poikkitieteellisiä tiimejä tuottamaan ratkaisuja kesän aikana yritysten heittämiin haasteisiin. Voit olla koodari, graafinen suunnittelija, ympäristöteekkari, kauppatieteilijä tai sosionomi, you name it! Opintotaustasi ei ole tärkein hakukriteerimme, vaan arvostamme ideointikykyä, intohimoa ja halua toteuttaa käytännössä sen, mihin mielikuvituksesi yltää.

 Törmäyttämällä eri alan osaajia varmistamme ”out of the box” – ratkaisujen syntymisen. Kesäprojektien lopputuloksena on aina toiminnallinen demo tai konsepti, joka osoittaa kehittämäsi ratkaisun arvon. Haluamme, että olet valmis luomaan uutta. Apunasi sinulla on tiimisi, Demolan fasilitaattorit sekä partneriyritys.

 Demola tarjoaa sinulle kokopäivätyön kesäkuun alusta elokuun loppuun.   Demola Summer -projektit eroavat perinteisistä lukukausien aikana toteutettavista  projekteista paitsi palkkauksen myös omistusoikeuksien suhteen. Projektikumppanisi omistaa jo valmiiksi oikeuden tuloksiin, ja sinä saat innovoinnista kuukausittaista palkkaa.

 Haku on auki 15.4. saakka osoitteessa tampere.demola.fi/apply. Huomioithan, että muodostamme tiimejä jo hakuajan aikana sitä mukaan, kun projekteja varmistuu. Täytä hakemus ja kerro, mitä sinä haluaisit kesän aikana tehdä.

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media