Harjoittelu – Käyttöliittymä (Web) – Jyki Oy

Haemme käyttöliittymäsuunnittelija opiskelijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan responsiivisen web-applikaatio käyttöliittymän lopputyönään/harjoitteluna. Käyttöliittymän tulee olla visuaalisesti toimiva ja sitä on oltava helppo käyttää sekä tietokoneella että mobiililla.

Työn kuvaus

Suunnittelemaasi käyttöliittymää ei toteuteta suoraan järjestelmään vaan staattisena HTML mockupina. Kehittämässämme järjestelmässä on neljä eri käyttöliittymää sekä kirjautumissivusto, käyttöliittymien tulee sisältää toimiva navigointi (valikot, dialogit, yms.)

Projektin arvioitu kesto on 2 – 4 kuukautta ja maksamme työstä palkkaa. Työpaikka sijaitsee Längelmäellä (n. 70km Tampereelta). Osa työstä voidaan toteuttaa etänä, mutta sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä lähipäiviä tarvittaessa.

Vaatimukset

Sinulla on kokemusta ja näkemystä käyttäjäystävällisen ja responsiivisen web-applikaatioiden ulkoasun suunnittelusta. Olet lisäksi tunnollinen, ahkera ja visuaalisesti lahjakas.

Tekninen osaaminen: CSS, HTML, SCSS, kuvankäsittely

Tietoa yrityksestä

Jyki Oy on suomalainen perheyritys jonka tunnetuimpia tuotteita ovat raakapuun kuljetukseen tarkoitetut puutavaraperävaunut sekä soran ja muiden maa-ainesten kuljetukseen tarkoitetut kasettiperävaunut. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös vaihtolava- ja lavaperävaunut sekä autonkuljetusperävaunut ja umpikoriperävaunujen alustat. Liikevaihtomme on noin 20ME ja työllistämme noin 90 henkilöä.

Lisätiedot

Yhteydenotot ja ansioluettelot voi lähettää osoitteeseen juho.siren@jyki.fi

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media