Henkilöitä lähituki-/asiakaspalvelutehtäviin eri paikkakunnille

Tarvitsemme pikaisesti lisävoimia lähituki/asiakaspalvelu-tekijöitä eri paikkakunnille. Paikkakunnat, joissa lisärekrytointitarvetta ovat Lahti, Kouvola, Hämeenlinna, Oulu ja Tampere.

Tehtävä on määritelty seuraavasti:
Mobiililaiteasiakaspalvelija
Työnkuvaus: Toimit valtakunnallisen matkapuhelinyhtiön toimeksiantojen perusteella, Suomen  KotiData Oy:n edustajana. Tehtäviäsi ovat mm. asiakkaan luona tehtäviä laitteiden käyttöönottoja, tietoturva-asennuksia, tietokoneen pikahuoltoja jne.
Odotamme sinulta: Tietotekniikan ja erilaisten mobiililaitteiden hallinta on onnistuneen työskentelyn edellytys. Laite- ja ohjelmisto-osaamisen lisäksi olet avoin, iloinen ja palvelualtis. Sinusta löytyy myös myyntihenkisyyttä! Asiakkaasi, joita palvelet, saattavat olla melko osaamattomia ja ikääntyneitäkin. Sinulla riittää kärsivällisyyttä auttaa tällaistakin asiakasta.
Toiminta on alkanut tammikuun 2016 alussa ja nyt on käynnissä lisärekrytointi. Työskentely tapahtuu maanantai-lauantai akselilla. Työstä maksetaan urakkapalkka, jossa pystyt itse vaikuttamaan omaan tuntiansioosi.
Oma auto on pakollinen.
Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja cv mahdollisimman pian.
Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen minna.lassila@kotidata.fi

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media