Projekteja

Olemme kahden hengen juuri perustettu startup -yritys ja etsimme opiskelijoita Web -projektiin. Kehitettävä tuotteemme on Bizfit Tracker -mobiilisovellus, joka tarjoaa yritysten liiketoiminnan kehittämispalveluita Euroopan laajuisesti. Idea on, että yhdellä ”napin painalluksella” pääset esim. chat -yhteyteen vaikkapa saksalaisen valmentajan/asiantuntijan kanssa.

Meillä on tällä hetkellä TAMKin opiskelijoita tekemässä toimintamäärittely -ja ohjelmointiprojekteja ja nyt kaipaisimme nettipuolen tekijöitä suunnittelemaan uutta verkkopresenssiä. Löytyisikö kauttasi mahdollisia kiinnostuneita? Tulemme mielellään esittelemään tekemisiämme.

Terveisin,

Jari Myllymäki
Bizfit Oy
www.bizfit.fi
P. 044 735 8220

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media