Työpaikka – Web Developer

Etsimme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen Web Developer -työntekijää. Työ sopii loppuvaiheen opiskelijalle tai juuri valmistuneelle ja siksi lähestynkin teitä Työ sopii myös kansainvälisille opiskelijoille, joilla on sujuva englannin kielen taito sekä keskitason taidot suomen kielestä. Alla lyhyt kuvaus työnkuvasta, ja ilmoituksen löydätte osoitteesta: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/we-are-looking-for-a-full-time-net-developer-for-a-permanent-position-in-helsinki/14976759

Saatte mieluusti levittää ilmoitusta keskuudessanne. Suosittelemme hakemaan tehtävää mahdollisimman pian!

 

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus ja rekrytointiyritys. Autamme ammattikorkea – ja korkeakoulutaustaisia opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä jo työelämässä olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alansa asiantuntijatehtäviin sekä etenemään omalla urapolullansa.

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiin tähän liittyen.

Mukavaa päivänjatkoa!

Ystävällisin terveisin,

Anni / Academic Work

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media