.NET-kehittäjä

 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Softability Oy:lle .NET-kehittäjää pääkaupunkiseudulle.

Ilmoitus löytyy osoitteesta: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-net-kehittajaa-mielenkiintoisiin-projekteihin-paakaupunkiseudulle/14978903

Lyhyt kuvaus työtehtävästä: ”Tehtävässä tulet työskentelemään kehittäjänä erilaisissa teollisuuden ja lääketieteellisen alan asiakasprojekteissa, joissa käytetään uusimpia teknologioita. Suunnittelet ja toteutat yhdessä kokeneen tiimin kanssa erilaisia web- ja/tai työpöytäsovelluksia, jotka aidosti vaikuttavat ihmisten hyvinvointiin. Tulevaisuudessa pääset tekemään aina entistä monipuolisempia projekteja ja laajentamaan osaamistasi. Tarkempi työnkuvasi sekä ensimmäinen projektisi määrittyy aikaisemman taustasi ja osaamisesi mukaan.”

 

Kehotamme hakemaan tehtävää heti!

 

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus ja rekrytointiyritys. Autamme ammattikorkea – ja korkeakoulutaustaisia opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä jo työelämässä olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alansa asiantuntijatehtäviin sekä etenemään omalla urapolullansa.

 

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media