Full Stack -kehittäjä

Etsimme Full Stack-kehittäjää asiakasyrityksellemme Jyväskylään. Suosittelemme hakemaan tehtävää mahdollisimman pian! Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

 Linkki työpaikkailmoitukseen: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tulevaisuuden-full-stack-kehittaja-jyvaskyla/14979327

 Lyhyt kuvaus tehtävästä: ” Tässä tehtävässä pääset työskentelemään ohjelmoinnin parissa sekä front-end, että back-end teknologioilla, kehittäen osaamistasi jatkuvasti. Alkuun tehtäväsi määrittyvät osaamistasosi mukaan ja pääset kehittämään itseäsi osana kannustavaa tiimiä. Tulet osallistumaan asiakasprojekteihin, joihin kuuluu erilaisten räätälöityjen ratkaisujen toteuttaminen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Osaamisesi karttuessa pääset mukaan vahvemmin mukaan projektin eri vaiheisiin, muuhunkin kuin ohjelmointiin, sekä olemaan vahvemmin tekemisissä asiakkaiden kanssa.”

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media