Harjoittelu / Projekti – Revi – 3D mallintaminen ja pelimoottorit

Kouluprojektista lähtöisin oleva yrityksemme Revi, tuottaa ilmakuvantamista ja ilmakuvia. Etsimme 3D-osaajaa tai asiasta innostunutta henkilöä kehittämään konseptia kanssamme.

Projektia ranskalaisin viivoin:

– Kuvataan todellisen maailman kohteita droneilla ja 5K-kameralla. Videosta ja valokuvista luodaan 3D-malleja, jonka käsittelyyn tarvitaan osaamista.

– Malleja luodaan sekä maanpinnasta että objekteista. Insinööri-yritysten, arkkitehtitoimistojen, rakennusyritysten ja logistiikka-alan yrityksen käyttöön. Sekä tietysti peli- ja video-käyttöön. Myös objektien 3D-tulostaminen ja VR.

– Esimerkkiasiakkaita on, nyt täytyy luoda valmiita tuotteita myyntitarkoituksiin, kehittää workflowta ja löytää mahdollisia ongelmakohtia ja ratkaisuja niihin.

– Rahaa ei vielä ole, mutta hinnoista on jo hajua ja yrityksiä jotka näkevät palvelulle tarpeen. Palvelu / tuote ei vain ole vielä valmis.

– Käytössä useita eri droneja, paljon kuvauskalustoa, tehokas tietokone jolla rendailla ja Vive.

– Kun tulee mukaan nyt, mahdollisuus päästä kehittämään toimintaa ja mukaan yritykseen alusta asti.

– Mukana tällä hetkellä 3 henkeä, kaksi konetekniikan insinööriä sekä proakatemialta valmistunut puuhamies. Kokemusta ja osaamista tiimillä on muihin vaadittuihin tehtäviin, mutta 3D-mallintamiseen, teksturointiin ja näiden prosessien kokonaisvaltainen ymmärtämiseen tarvitaan vahvistusta.

– Etsimme yhtä tai kahta kiinnostunutta ja innostunutta henkeä mukaan tiimiin. Projektista saa heti ja    varmasti opintopisteitä ja kokemusta, mutta projektin onnistuessa myös töitä ja rahaa.

Yhteys: ville.timola@gmail.com tai toni.pippola@tamk.fi

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media