NurseBuddy hakee harjoittelijaa testaustiimiin

Tietoa yrityksestä
NurseBuddy on pian 5 vuotta täyttävä terveysalan ohjelmistoyritys. Hakkaamme kilpailijamme ylivoimaisella ketteryydellä ja nopeudella tuottaa vallankumouksellisia ominaisuuksia kruununjalokiveemme – NurseBuddy -hoitosovellukseen. Työpaikallamme vallitsee rento tunnelma ja teemme asioita roisilla huumorilla maustettuna. Välillä keskitytään intensiivisesti mitä monimutkaisimpien algoritmien keksimiseen tai mielikuvituksen rajoja hipovien ongelmien ratkaisemiseen. Sillä välin kun hallituksemme vatuloi sadatta iteraatiotaan Sote-himmelistä, olemme lisänneet käyttäjiemme iloksi puheentunnistuksen, oppivan optimointialgoritmin, helppokäyttötoimintoja sekä rakentaneet skaalautuvaa pilvipalveluarkkitehtuuria nopealla kehityssyklillä. Miksi? Koska me “vain teemme sen”. Helppoa.
 
Testaajaa haetaan
Harjoittelija tulee työssään osallistumaan web- ja mobiili-käyttöliittymän testaamiseen, testiautomaation rakentamiseen (mm. Robot Framework:llä) ja testiympäristön ylläpitoon ja kehittämiseen.
 
Tietämyksestä seuraavista osa-alueista on hyötyä:
– web-koodaus (js, html, css)
– monipuolinen käyttöjärjestelmäkokemus: windows/linux/mac
 
 
Ajankohta
Harjoittelu alkaa joustavasti kevään 2017 aikana ja kesto sopimuksen mukaan.
 
Muuta
Harjoittelu tapahtuu toimistollamme Tampereen ydinkeskustassa. Työaika on joustava ja osittainen etätyö on mahdollista. Palkka osaamisen ja kokemuksen mukaan 1500 – 2500 €/kk.
 
 Paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy !
Ota yhteyttä:
 
Antero Salonen
NurseBuddy, CTO

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media