Intohimoinen Front-end kehittäjä

Haemme tiimiimme ennakkoluulotonta sekä uusista tekniikoista kiinnostunutta front-end kehittäjää, joka hallitsee responsiiviset ratkaisut ja joka ymmärtää hieman myös back-end puolen kehityksestä.

Steve the Clerk on joustava ja visuaalinen ohjelmisto tuotekonfigurointiin sekä informaationhallintaan. Steve on täydellinen myyntiassistentti, joka auttaa yrityksiä ottamaan tarjousprosessin haltuun ja jolla saadaan täsmällisempää tietoa yritykselle ja sen asiakkaille.

Tehtäviisi kuuluu käyttöliittymien visuaalisuuden ja ulkoasun virittäminen huippuunsa, jotta ohjelmiston käyttöönotto on asiakkaille mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Lisäksi suunnittelet ja toteutat uusia toiminnallisuuksia sekä kehität olemassa olevia. Pystyt myös tarvittaessa antamaan tukea back-end puolen kehitykselle.

Sinulla on ohjelmointikokemusta sekä hallitset seuraavat tekniikat: HTML5, CSS3, responsiiviset ratkaisut, JavaScript, RequireJS, Bootstrap, jQuery, CanJs v2, Mustache/Handlebars, SCSS.

Sinulla on kokemusta responsiivisesta suunnittelusta ja hallitset seuraavat tekniikat: HTML5, CSS3, JavaScript, Mustache/Handlebars, SCSS, sekä työskentelet sujuvasti RequireJS-, Bootstrap-, jQuery-, CanJs v2-kirjastoilla.

Lisäksi sinulla on ymmärrystä Node.js-ajoympäristön ja MongoDB-tietokannan käytöstä.

Toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Jämsän Längelmäellä (67 km Tampereelta ja 90 km Jyväskylästä). Tarjoamme myös mahdollisuutta etätyöskentelyyn.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja olet kiinnostunut liittymään mukaamme kehittämään aivan uudenlaista käyttäjäkokemusta, lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen juho.siren@stevetheclerk.com

Työt alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy.

 

Lisätietoja antaa:

Oy Steve the Clerk Ltd

Juho Sirén, Toimitusjohtaja

+358 40 5474 635

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media