Peliohjelmoija (siviilipalveluspaikka)

Forssan ammatti-instituutti tarjoaa siviilipalveluspaikkaa oma-aloitteiselle korkeakoulussa opiskelevalle tai jo valmistuneelle ohjelmoijalle, jolta löytyy kokemusta pelien kehittämisestä. Pääasiallisena työtehtävänä on viedä koulutuksen pelillistämistä eteenpäin kehittämällä uusia sekä jatkokehittämällä jo olemassa olevia pelejä.

Peliprojekteja tehdään yhdessä opiskelijoista koostuvan ryhmän kanssa, joiden ohjaajana siviilipalvelusmies toimii. Hakijalta edellytetään C#-ohjelmointikielen osaamista ja kokemusta Unity-pelimoottorista, joilla nykyiset projektit on kehitetty. Näiden lisäksi eduksi lasketaan alaa tukevat opinnot sekä muut aiheeseen liittyvät taidot, kuten graafinen osaaminen.


Palveluspaikan nimi Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen ky
Työpalvelupaikan nimi Forssan ammatti-instituutti
Osoite Saksankatu 27
PL 12
30100 FORSSA
Puhelin 0408225682
Sähköposti marko.ruusiala@fai.fi
Kotisivu www.fai.fi
Työpalvelupaikkojen lkm. 1
Palvelus voi alkaa 7.8.2017 tai sopimuksen mukaan
Avoinna 15.05.2017

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2019 Todo

Powered by WordPress and Apply Media