Instagram -työtä tarjolla – Keskity.fi, Tampere

Keskity.fi Finland Oy on Suomen ainoa pelkästään Instagramiin ja sen avulla myymiseen erikoistunut yritys.  Toimistomme sijaitsee Tampereen Tammelassa ja asiakasyrityksemme ovat ympäri Suomen. Rakennamme heille Instagramista myyntikanavan asiantuntijatiimme voimin. 
Opinnäytetyö – Tietojenkäsittely ja tietoliikenne – 1hlö
Etsimme osaavaa ohjelmistokehittäjää rakentamaan web-pohjaisen asiakkuudenhallintaan tarkoitetun portaalin. Toteutamme asiakasyrityksiemme sekä työntekijöidemme käyttöön innovatiivisen käyttäjäportaalin jossa hyödynnetään Instagram API:a. Mobiilikäytettävyys avainasemassa joko erillisenä Android/IOS -sovelluksena tai suoraan web-pohjaisena.  Portaali auttaa asiakasyrityksiämme käyttämään tehokkaammin Instagramia myyntikanavana.

Projektiin tulee tarkat ohjeet/askelmerkit ja se toteutetaan kolmessa eri vaiheessa n. 6kk aikataululla. Kolmannessa vaiheessa otetaan mukaan myös koneoppimista sekä neuroverkkoteknologiaa mikäli sinulla riittää osaamista myös niihin. Saat tästä valtavan hienon opinnäytetyöaihion josta maksetaan myös reilu korvaus. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työllistyä yritykseen kokopäivätyöhön projektin jälkeen. 
Tekstisuunnittelija / Copywriter – Palkallinen harjoittelu – 1hlö
Etsimme myynnillisen tekstin kirjoittamiseen erikoistunutta innokasta opiskelijaa mukaan tiimiimme. Tehtäväsi on kirjoittaa asiakasyrityksillemme tekstisisällöt ohjeistuksien mukaan heidän Instagram -julkaisuihin. Lisäksi vastaat avainsanojen räälöinnistä. Saat vastuuta myös yrityksemme markkinointitoimenpiteiden suunnittelussa sekä toteuttamisessa. Harjoittelun lisäksi sinulla on mahdollisuus työllistyä yritykseen kokopäiväiseksi tai osa-aikaiseksi työntekijäksi.
Asiantuntijamyyjä / Myyntityö – Palkallinen harjoittelu – 3hlöä
Etsimme myyntityöhön innokkaita henkilöitä mukaan tiimiimme. Ensin tehtäväsi on kontaktoida potentiaalisia asiakkaitamme ja sopia puhelinaika varsinaiselle myyntipuhelulle. Myyntipuhelun tekee asiantuntijamyyjä. 

Lisäksi sinulla on mahdollisuus nopeasti siirtyä asiantuntijamyyjän tehtäviin näin halutessasi. Kyseessä on siis B2B-myynti ja se toteutetaan kätevästi puhelimitse suoraan konttoriltamme. Käytämme alan parhaita työkaluja prospektointiin sekä asiakkuudenhallintaan (Vainu + Hubspot). Lisäksi myyntiprosessimme on viimeisen päälle hiottu joten työ on todella mielekästä ja eroaa merkittävästi perinteisestä B2C puhelinmyynnistä.


Sinut perehdyttää myynninsaloihin 12v myynninvalmentajana työskennellyt itse yrityksen perustaja. Apu ei lopu perehdyttämiseen vaan hän sparraa sekä tukee pitkin matkaa ja varmistaa onnistumisesi!


Sinulla on mahdollisuus toteuttaa harjoittelu ja työllistyä sen jälkeen kokopäiväiseksi tai osa-aikaiseksi työntekijäksi. Harjoitteluajasta maksetaan reilu korvaus ja pääset itse mestarin oppiin jonka erityisosaaminen on myyntipsykologiassa. Opit lyhyessä ajassa erinomaiset taidot joiden avulla pärjäät todella hyvin minkä tahansa toimialan myynnin parissa.


Lisätiedot: 
Petri Makkonen
petri.makkonen@keskity.fi
0440339688

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media