Robit etsii kesätyöntekijöitä Lempäälään

Robit etsii kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Lempäälän toimipaikkaan.

Soveltuva kesätyöntekijä on vähintään 18-vuotias, reipas ja oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa työskennellä erilaisissa tuotantoon liittyvissä työtehtävissä tai toimistotehtävissä.

Tuotannon työtehtävät ovat kallioporanterien ja maaporaustuotteiden valmistuksessa ja pakkaamossa.  Mahdollinen aiempi CNC-työstökoneen käyttökokemus ja ymmärrys katsotaan eduksi. Pakkaamon tehtävät vaativat trukinajotaitoa (trukkikortti välttämätön); aikaisempi kokemus keräily-/lähetystoiminnoista katsotaan eduksi.

Toimistotehtävien työpaikat ovat tuotannonsuunnittelussa ja asiakaspalvelussa. Tuotannonsuunnittelussa työtehtävät liittyvät ostoihin ja tilausten käsittelyyn. Asiakaspalvelussa hoidat mm. tilausten vastaanottoa, kirjaamista järjestelmään sekä tilausten toimitusta ja laskutusta. Hyvät IT-taidot ja sujuva englannin kieli ovat toimistotehtävissä välttämättömiä.

Mikäli olet kiinnostunut kesätöistä Robitilla, lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Voit liittää hakemukseesi myös ansioluettelon. Mainitse hakemuksessasi oletko kiinnostunut ensisijaisesti tuotanto- vai toimistotehtävistä.

Lisätietoja antavat

Mikko Tapaninaho, puh. +358 40 732 5285 (tuotannon työtehtävät ja tuotannon suunnittelija)

Kati Kulma-Bremer, puh. +358 40 350 9833 (asiakaspalvelu)

Hakuaika kesätöihin päättyy 31.3.2019.

FI: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d0cb747c

EN: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6fe88400

 

 

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media