Harjoittelu: Web Developer

Web developer

Kehitämme nopeasti kasvavaa suomalaista verkkopalvelua pienellä kolmen henkilön tiimillä. Tiimin jäsenet ovat kaikki Suomen huippua omalla alallansa (myynti, verkkomarkkinointi, wordpress kehitys).

Etsimme tiimiimme mukaan nyt neljättä huippuosaajaa. Hallitset perus serveripuolen teknologiat (LAMP) sekä palvelimet läpikotaisin. Javascript, mobiiliresponsiivinen suunnittelu  ja WordPress tuntemus ovat plussaa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään verkkopalvelua erittäin kilpailulle toimialalle, jossa on iso potentiaali. Roolisi olisi web sovelluksiemme kehittäminen yhdessä toisen ohjelmoijamme kanssa sekä koko palvelun kehittäminen tiimimme osana.

Työtehtävät ovat joustavia ja osa-aikaisia. Tätä voi tehdä täysin oman päivätyön ohella. Palkkaa emme maksa kenellekään projektin tässä vaiheessa. Etsimmekin mukaan startup henkistä ohjelmoijaa jolla on kova tahto päästä mukaan projektiin kehittämään jotain omaa. Korvauksena työstäsi saat osakkuuden yhtiöstämme.

Tavoitteenamme on vallata Suomen markkina noin 2-3 vuoden aikajänteellä ja exitoida yhtiö tässä vaiheessa. Projektia on tehty jo toista vuotta, joten tiedämme sekä toimialan että sivustomme potentiaalin. Yhtiön perustajilla on myös kokemusta yhtiöiden exitoinnista, joten tavoite ei ole vain kevyttä yläpilveä.

Meitä ajaa eteenpäin halu uudistaa yksi suomalainen toimiala verkossa, loistava tiimimme yhteishenki sekä mielenkiinto yrittämiseen ja itse tekemiseen.

Jos ylläoleva aiheutti hyviä fiiliksiä, niin ota meihin yhteyttä.

Juha Bäck

0445369876

juhapback@gmail.com

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media