Harjoittelu – MMD Networks

Teemme kotisivuja ja verkkokauppoja WordPressillä käyttäen Genesistä frameworkina ja woocommercea verkkokaupoissa. 

Tarvitsisimme jokapaikan höylää, joka osaisi jo WordPressiä jonkun verran, Genesis on plussaa muttei pakollinen, perustiedot verkkokaupoista auttaisi myös. HTML & CSS pitäisi olla oikeasti hallussa, samoin lomakkeiden teko, kuvankäsittely yms. perussivustojutut. Aina vaan parempi, jos on osaamista suunnitella ja toteuttaa nykyaikaisia nettisivuja 

 Mikäli taas php taipuu (plugarienteko tms.) niin ylimääräistä plussaa tulee taas. Varsinaisesti Javascript osaamista ei meillä ole painotettu aivan kamalasti mutta sitäkin puolta voi tulla. 

Eli hieman kiinnostuksen mukaan olisi hommia tarjolla. Lähinnä toivoisin löytäväni työpariksi/lisäkäsiksi hommaan tarttuvan tyypin, joka on innokas oppimaan uutta, on omatoiminen (myös opettelemaan uusia asioita omatoimisesti), haluaa työskennellä tällä alalla ja istuu tällaiseen pieneen työyhteisöön (meitä työskentelee täällä Kuninkaankadulla 6henkeä, tämän lisäksi 2 myyjää työskentelee etänä).

tuula@mmd.net

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media