Harjoittelijoita kesäksi TAMKin IT-tukeen

TAMKin tietohallinto hakee kesäksi IT-tukeen kahta työharjoittelijaa. Harjoittelu alkaa toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan ja kestää heinäkuun loppuun. Harjoittelijan viikkotyöaika on 36,75 tuntia ja kuukausipalkka 650 euroa/kk. Harjoittelijoiden työpiste on tietohallinnon tiloissa Pääkampuksella.

Harjoittelijoiden pääasiallinen työtehtävä on osallistua opetuskäytössä olevien tietokoneiden takuutarkastuksiin, laitteistoasennuksiin, -siirtoihin ja -huoltoihin sekä hoitaa itsenäisesti luokkaympäristöjen ohjelmistolevityksiä. Lisäksi harjoittelijat osallistuvat IT-tuen asiakaspalveluun.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä. Työssä tarvitaan hyviä perustietoja tietokoneiden, oheislaitteiden ja lähiverkkojen toiminnasta sekä positiivista asiakaspalveluhenkisyyttä. Etusijalla valinnassa ovat tieto- ja viestintätekniikan sekä tietojenkäsittelyn koulutusten opiskelijat, joilta puuttuu tutkintoon kuuluvaa pakollista harjoittelua.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 21.3.2017 mennessä osoitteeseen miikka.tahkokorpi@tamk.fi

 Lisätietoja:

Erikoissuunnittelija Miikka Tahkokorpi, miikka.tahkokorpi@tamk.fi tai ICT-päällikkö Mikko Mäkelä, mikko.makela@tamk.fi

 

 

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media