www-sivut WordPress-alustalle

Hei,

Olisitko kiinnostunut suunnittelemaan uudet nettisivut Tampereen seudun kirjailijoille (Pirkkalaiskirjailijat ry)? Tarjoamme työstä 500 €, ja tarkempi tekoaikataulu ja yksityiskohdat voidaan sopia tekijän kanssa!

Alustavana ajatuksena olisi sivujen teettäminen WordPress-alustalle (tai vastaavalle). Tarvitsisimme sivustolle ulkoasun ja sisältöjen siirtämistä vanhoilta sivuilta uusille. Ideana siis että opiskelija suunnittelisi ja toteuttaisi sivut, ja sen jälkeen päivitysvastuu siirtyisi meille (osan sisällöistä voimme myös siirtää itse). Pääalueet sivustolla olisivat Tapahtumat, Historia, Asiantuntijapalvelut, Jäsenet ja Kuvia tms. Lisäksi tarvittaisiin jäsenistön tietokanta, johon voisi kohdistaa hakuja. Tietokannan voimme toki korvata jäsenluettelolla, jos sivujen rakentamisen hinta sen vuoksi ylittäisi budjetin.

Vanhat sivut ovat osoitteessa http://pirkkalaiskirjailijat.net/. Koemme sivut epäselviksi, hankaliksi suunnistaa ja vähän vanhanaikaisiksi. Hakisimme virtaviivaisempaa ja selkeämpää ilmettä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Heikki A. Kovalainen, kirjailija, Pirkkalaiskirjailijoiden hallituksen jäsen
h.a.kovalainen@gmail.com, p. 050 583 0490

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media