BARONA: IT-tukihenkilöitä Tampereelle

Etsimme useita IT-lähitukihenkilöitä/-asentajia asiakkaallamme maaliskuussa käynnistyvään Windows RollOut -projektiin Tampereen seudulle. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on palava halu kehittyä IT-alalla.

Työhön kuuluu Windows -työasemien asentaminen ja konfigurointi, erilaisten vastaantulevien tietoteknisten ongelmien ratkominen sekä käyttäjien opastaminen. Työsuhde on määräaikainen toukokuun 2018 loppuun saakka ja työnantajana työsuhteessa toimii Barona IT Oy.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vahvaa laitetuntemusta harrastuneisuuden kautta.

Koska työ on liikkuvaa, tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työskentely tapahtuu toimistotyöaikojen puitteissa. Työtunnit saattavat vaihdella projektin aikana, mutta arvostamme mahdollisuutta kokoaikaiseen työskentelyyn.

Edellytämme:
-Asennuskokemusta työasemista ja kannettavista tietokoneista
-Windows 10 – käyttöjärjestelmän ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa
-Työasemien lisälaitteiden hyvää tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)
-Hyviä sosiaalisia taitoja sekä positiivista asiakaspalvelumieltä
-Oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta
-Soveltuvaa tutkintoa tietotekniikan alalta ja/tai työssä hankittua kokemusta
-Ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme:
-monipuolisia työtehtäviä
-suuren yrityksen tuen työllesi

Tehtävään valituille tullaan teettämään poliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäisy on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Haet tehtävää jo tänään! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla.
Työalkaa viikolla 9 ja kestää 31.5.2018 asti.

 

Voit hakea työmahdollisuutta:

Työpaikka

Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media