TRIUVARE: Neljä ICT-tukihenkilöä

Meille rekrytään!

Haemme nyt neljää ICT-TUKIHENKILÖÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle (1) ja pääkaupunkiseudulle (3).

Pääasialliset tehtävät koostuvat käyttäjätuesta ja opastuksesta. Tulet työskentelemään kansainvälisen asiakkaamme tiloissa Tampereella tai Espoossa/Helsingissä.

Tehtäviisi kuuluvat mm. lähituessa hoidettavat työpyynnöt, laitehallinta, työasemien perusasennukset ja tulostinten ylläpito ja huoltotilaukset. Huomioitavaa on, että osallistut myös päivystysrinkiin kerran kuukaudessa (erillinen korvaus). Tällöin olet tarpeen mukaan kiertävästi viikon käytettävissä asiakkaamme tarpeisiin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on muutoin kokoaikainen arkityö.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on – IT-alan koulutus tai aiempaa kokemusta työasematuesta – hyvä englannin ja suomen kielen taito – oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen asenne – kyky noudattaa annettuja ohjeita ja yrityksenlaajuisia käytäntöjä – Perusosaamista Microsoftin tuotteista, esim. Windows 7 ja Windows 10 sekä Office 365 Työt alkavat toukokuun lopulla kattavalla perehdytyksellä. Työsuhde on alkuun vuoden määräaikainen vuokratyösuhde.

Hae tehtävää 19.4. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”ICT-Tuki, Tampere/Espoo” -kautta. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Suora linkki tehtävän tietoihin: https://www.experis.fi/fin/etsi_tyopaikkoja/tyo/9a779d52-2879-4fb6-ae82-ac12501a2435/ict-tuki-tampere-helsinki/


Comments are closed.

Recent Posts

Categories

Info

Copyright © 2020 Todo

Powered by WordPress and Apply Media